Magento webhosting pakketten

Magento is een uitstekend platform voor het bouwen van snelle en krachtige webwinkels die u, met een persoonlijke touch, aan miljoenen bezoekers toont. Magento is zeer gebruiksvriendelijk en het is wereldwijd één van de meest gebruikte software voor online winkels.

SYGMANET heeft speciaal voor onze klanten die Magento gebruiken servers ingericht die volledig zijn afgestemd op de noden van het Magento e-shop systeem. Op de servers surfen uw bezoekers aangenaam snel naar uw website en is uw winkel altijd beschikbaar.

Bent u nog niet vertrouwd met Magento, of heeft u het graag eenvoudig? Bij ons kan u Magento zeer eenvoudig, met enkele muisklikken, op uw webhosting pakket installeren via ons Installatron systeem.
Lukt het toch niet? Dan installeert SYGMANET voor u, gratis, Magento op uw webhosting account.

Magento pakketten

Pakket MAH1 MAH2 MAH3
WebruimteKlik hier voor meer informatie over "Webruimte" 1Gb 2Gb 3Gb
Dataverkeer (per maand) Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
FTP Accounts 1 1 2
MySQL DatabasesKlik hier voor meer informatie over "MySQL Databases" 1 1 1
Aantal mailboxenKlik hier voor meer informatie over "Aantal mailboxen" 100 150 150
Aantal mailinglists 15 30 30
Max. aantal domeinnamen * Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Gratis domeinnaam ** Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen
Prijs per maand € 12,00 € 15,00 € 18,75
Prijs per jaar € 144 € 180 € 225
       

Volledig overzicht met alle inbegrepen opties weergeven.

* Aan ieder pakket kan u meerdere domeinnamen koppelen. Het maximaal aantal staat hier weergegeven.
** Gratis domeinnaam enkel geldig voor één domeinnaam (.be .com .info .net .org .us .nl .de .eu of .biz) zo lang u klant blijft.

Gratis inbegrepen


Wat is het verschil tussen een Magento webhosting pakket en een PHP/HTML webhosting pakket?

Een Magento webhosting pakket komt op een server te staan die volledig ingericht is naar de noden van Magento. Bij het updaten van de server software wordt ook steeds de compatibiliteit met Magento getest alvorens ze in productie plaatsvinden.

Een PHP/HTML webhosting pakket komt op een shared webhosting server te staan die niet speciaal werd ingericht voor een bepaald type webwinkel software. Maar meestal werkt een Magento website op onze PHP/HTML webhosting pakketten uitstekend. Toch raden wij aan om een belangrijke Magento website op een Magento hosting account onder te brengen. Op die manier heeft u meer garanties en zekerheid.

Als u momenteel uw Magento website op een PHP/HTML webhosting pakket heeft staan, en u wenst graag over te schakelen op een Magento webhosting pakket, neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een overschakeling zonder dat uw websuite offline moet.

Wat onze klanten zeggen...

  • Ludo C.: Bedankt voor de snelle hulp en ondersteuning! Ik werd aangenaam verrast dat er nog mensen zijn die in het weekend support blijven geven! Ik zal sygmanet zeker aanraden bij kennissen. Bedankt.
  • Steven L.: Mijn complimenten voor de goede service. Snel, efficiënt het probleem verholpen. In het verleden kwamen we dikwijls wat anders tegen. Sygmanet levert kwaliteit!
  • Ellen S.: Het is leuk zaken doen met sygmanet. Ze kijken niet naar standaard uren en leveren steeds kwaliteitsvolle service. En support is gratis!
  • Vincent C.: Uitstekende service, heel snel en veilig en tot op heden is nog geen enkele van onze domeinnamen ooit offline geweest. Bedankt SYGMANET.
  • Pieter M.: Alles wat we van een hosting verwachten werd mogelijk gemaakt. Zeer tevreden klant. Aan te raden!
  • Jeroen V.: Ik ben nog maar pas klant maar ben zeer goed te spreken over de service en snelheid. Alles loopt als een trein, ik had niet beter durven dromen. Bedankt.
  • Wim O.: Een tevreden klant, dat ben ik zeker. Als iemand me vraagt welke hosting te nemen zeg ik resoluut: SYGMANET.
  • Jelle W.: Intussen ruim 4 jaar klant en mijn website is nog nooit offline geweest. Dit is pas een service! Zo zie je maar, het hoeft niet altijd duur te zijn.
  • Sander L.: Onlangs werd mijn website gehackt, in het midden van de nacht. Ik nam contact op met sygmanet en ze maken er absoluut geen probleem van om je 's nachts te helpen. Sterker nog, ze rekenen zulke dingen niet eens aan.
  • Vincent G.: Prima en snelle service! Altijd bereikbaar voor vragen, hulp of advies.

Tevredenheidsgarantie, 100% terugbetaald!

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zal zijn met het Magento webhosting pakket en bieden daarom een 30 dagen tevredenheidsgarantie. Dit maakt het voor u eenvoudiger om het uit te proberen want als u toch niet tevreden zou zijn, dan betalen wij het volledige bestedingsbedrag terug op uw bankrekening! Meer informatie...

Welk pakket heb ik nodig?

Heeft u moeilijkheden bij het kiezen van een pakket? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe kan ik klant worden?

Om klant te worden volstaat het om bovenaan, in het overzicht, op de knop "Bestel!" te klikken en het bestelformulier verder af te ronden. Gaat uw voorkeur uit naar een meer persoonlijke aanpak, dan kan u uw bestelling ook telefonisch plaatsen of via onze online live chat.