PHP/HTML - Standaard webhosting pakketten

Onze standaard PHP/HTML webhosting pakketten bieden u alles wat u nodig heeft voor het online plaatsen van uw website. Het webhosting pakket dat het meest geschikt is voor uw website is afhankelijk van enkele belangrijke eigenschappen zoals o.a. de hoeveelheid benodigde webruimte, databases, ...

In het onderstaande overzicht schetsen wij voor u de belangrijkste eigenschappen van onze pakketten. Uiteraard is het steeds mogelijk om een pakket op maat, met afwijkende eigenschappen, te bestellen. Hiervoor neemt u best contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voor welk hostingpakket u ook kiest, u bent steeds zeker van een kwaliteitsvolle service zonder verborgen kosten en ieder pakket geniet van dezelfde sterke support.

Overzicht PHP/HTML pakketten

Pakket SWH1 SWH2 SWH3 SWH4 SWH5 SWH6 SWH7 SWH8
WebruimteKlik hier voor meer informatie over "Webruimte" 250mb 500mb 750mb 1Gb 1.5Gb 2Gb 5Gb 10Gb
Dataverkeer (per maand) 25Gb 55Gb 75Gb Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
FTP Accounts 1 1 1 1 2 5 5 15
MySQL DatabasesKlik hier voor meer informatie over "MySQL Databases" 1 1 1 2 10 15 15 20
Aantal mailboxenKlik hier voor meer informatie over "Aantal mailboxen" 1 3 5 10 50 100 150 200
Aantal mailinglists 0 0 1 1 25 45 50 50
Max. aantal domeinnamen * 5 8 10 20 Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Gratis domeinnaam ** Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen
Prijs per maand € 2,95 € 3,50 € 4,25 € 4,75 € 10,00 € 16,25 € 20,00 € 23,75
Prijs per jaar € 35.40 € 42.00 € 51.00 € 57.00 € 120.00 € 195.00 € 240.00 € 285.00
                 

Volledig overzicht met alle inbegrepen opties weergeven.

* Aan ieder pakket kan u meerdere domeinnamen koppelen. Het maximaal aantal staat hier weergegeven.
** Gratis domeinnaam enkel geldig voor één domeinnaam (.be .com .info .net .org .us .nl .de .eu of .biz) zo lang u klant blijft.

Gratis inbegrepen


Waarom zou ik een pakket nemen bij SYGMANET en niet bij bedrijf X ?

Onze PHP/HTML webhosting pakketten worden aangeboden op servers van topkwaliteit en zijn gelocaliseerd in ons datacentrum te Brussel (België). Daar zijn ze voorzien van meerdere snelle verbindingen en hierdoor, maar ook omdat SYGMANET het aantal klanten per server beperkt, is de laadtijd van uw website optimaal.
Bovendien is SYGMANET 24 uur per dag bereikbaar op haar noodnummer. Ook op zaterdag, zondag en feestdagen.

Wat kan ik doen met deze PHP/HTML pakketten?

Onze PHP/HTML webhosting pakketten zijn standaard shared webhosting pakketten met alle benodigde voorzieningen om uw persoonlijke site, forum, webshop, blog en nog veel meer op te plaatsen.
U kan uiteraard ook populaire, op PHP gebaseerde, software pakketten installeren zoals phpBB, Vbulletin, Wordpress, Mambo, Joomla, CakePHP, Prado, Zend framework, Drupal, Code Igniter, CubeCart, osCommerce, Gallery, Piwik, ...

Tip: De meest populaire software pakketten kan u bij ons zeer eenvoudig, met slechts enkele muisklikken, installeren door gebruik te maken van Installatron.

Wat onze klanten zeggen...

  • Ludo C.: Bedankt voor de snelle hulp en ondersteuning! Ik werd aangenaam verrast dat er nog mensen zijn die in het weekend support blijven geven! Ik zal sygmanet zeker aanraden bij kennissen. Bedankt.
  • Steven L.: Mijn complimenten voor de goede service. Snel, efficiënt het probleem verholpen. In het verleden kwamen we dikwijls wat anders tegen. Sygmanet levert kwaliteit!
  • Ellen S.: Het is leuk zaken doen met sygmanet. Ze kijken niet naar standaard uren en leveren steeds kwaliteitsvolle service. En support is gratis!
  • Vincent C.: Uitstekende service, heel snel en veilig en tot op heden is nog geen enkele van onze domeinnamen ooit offline geweest. Bedankt SYGMANET.
  • Pieter M.: Alles wat we van een hosting verwachten werd mogelijk gemaakt. Zeer tevreden klant. Aan te raden!
  • Jeroen V.: Ik ben nog maar pas klant maar ben zeer goed te spreken over de service en snelheid. Alles loopt als een trein, ik had niet beter durven dromen. Bedankt.
  • Wim O.: Een tevreden klant, dat ben ik zeker. Als iemand me vraagt welke hosting te nemen zeg ik resoluut: SYGMANET.
  • Jelle W.: Intussen ruim 4 jaar klant en mijn website is nog nooit offline geweest. Dit is pas een service! Zo zie je maar, het hoeft niet altijd duur te zijn.
  • Sander L.: Onlangs werd mijn website gehackt, in het midden van de nacht. Ik nam contact op met sygmanet en ze maken er absoluut geen probleem van om je 's nachts te helpen. Sterker nog, ze rekenen zulke dingen niet eens aan.
  • Vincent G.: Prima en snelle service! Altijd bereikbaar voor vragen, hulp of advies.

Tevredenheidsgarantie, 100% terugbetaald!

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zal zijn met het PHP/HTML webhosting pakket en bieden u daarom een 30 dagen tevredenheidsgarantie. Dit maakt het voor u eenvoudiger om het uit te proberen want als u toch niet tevreden zou zijn, dan betalen wij het volledige bestedingsbedrag terug op uw bankrekening! Meer informatie...

Welk pakket heb ik nodig?

Heeft u moeilijkheden bij het kiezen van een pakket? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe kan ik klant worden?

Om klant te worden volstaat het om bovenaan, in het overzicht, op de knop "Bestel!" te klikken en het bestelformulier verder af te ronden. Gaat uw voorkeur uit naar een meer persoonlijke aanpak, dan kan u uw bestelling ook telefonisch plaatsen of via onze online live chat.