SSL Certificaat

Met een SSL certificaat kan u op uw website een versleutelde verbinding (https://) tot stand brengen met uw bezoekers. Hierdoor zijn uw bezoekers er zeker van dat hun gegevens vertrouwelijk blijven en goed beveiligd verstuurd worden over het internet. Voor een persoonlijke pagina is dit niet nodig maar bij een online winkel bijvoorbeeld, waarbij klanten hun privacy belangrijk vinden, is een SSL certificaat geen overbodige luxe.

Heeft u een SSL certificaat nodig om uw website veilig te maken? Dan kan SYGMANET u helpen bij het aanleveren en installeren van uw SSL certificaat.

Een SSL certificaat voor één website heeft u al vanaf € 95 / jaar.
Installatie, een vast IP adres en het certificaat zelf inbegrepen.

SYGMANET werkt samen met Comodo SSL en GeoTrust. Beiden gekend om hun betrouwbaarheid, gebruiksgemak en een redelijke prijs.

Heeft u verdere vragen, of wenst u een SSL certificaat te bestellen? Neem contact met ons op en wij doen de rest.


Wat onze klanten zeggen...

  • Ludo C.: Bedankt voor de snelle hulp en ondersteuning! Ik werd aangenaam verrast dat er nog mensen zijn die in het weekend support blijven geven! Ik zal sygmanet zeker aanraden bij kennissen. Bedankt.
  • Steven L.: Mijn complimenten voor de goede service. Snel, efficiënt het probleem verholpen. In het verleden kwamen we dikwijls wat anders tegen. Sygmanet levert kwaliteit!
  • Ellen S.: Het is leuk zaken doen met sygmanet. Ze kijken niet naar standaard uren en leveren steeds kwaliteitsvolle service. En support is gratis!
  • Vincent C.: Uitstekende service, heel snel en veilig en tot op heden is nog geen enkele van onze domeinnamen ooit offline geweest. Bedankt SYGMANET.
  • Pieter M.: Alles wat we van een hosting verwachten werd mogelijk gemaakt. Zeer tevreden klant. Aan te raden!
  • Jeroen V.: Ik ben nog maar pas klant maar ben zeer goed te spreken over de service en snelheid. Alles loopt als een trein, ik had niet beter durven dromen. Bedankt.
  • Wim O.: Een tevreden klant, dat ben ik zeker. Als iemand me vraagt welke hosting te nemen zeg ik resoluut: SYGMANET.
  • Jelle W.: Intussen ruim 4 jaar klant en mijn website is nog nooit offline geweest. Dit is pas een service! Zo zie je maar, het hoeft niet altijd duur te zijn.
  • Sander L.: Onlangs werd mijn website gehackt, in het midden van de nacht. Ik nam contact op met sygmanet en ze maken er absoluut geen probleem van om je 's nachts te helpen. Sterker nog, ze rekenen zulke dingen niet eens aan.
  • Vincent G.: Prima en snelle service! Altijd bereikbaar voor vragen, hulp of advies.