Reseller - Standaard PHP/HTML webhosting pakketten

Wenst u zelf webhosting aan uw klanten te verkopen, maar heeft u niet de kennis of de budgetten om te investeren in de infrastructuur die daarvoor nodig is? Dan zijn onze Reseller PHP/HTML webhosting pakketten precies wat u zoekt.

Met een Reseller webhosting pakket van SYGMANET stelt u zelf pakketten samen voor uw klanten. Zo bepaalt u zelf per pakket hoeveel webruimte, aantal mailboxen, hoeveelheid dataverkeer,... er inclusief is en zelfs de verkoopprijs bepaalt u volledig zelf. U betaalt enkel het Reseller webhosting pakket bij SYGMANET en uw klanten komen niet rechtstreeks met ons in contact.

In het onderstaande overzicht schetsen wij voor u de belangrijkste eigenschappen van onze Reseller PHP/HTML webhosting pakketten. Uiteraard is het steeds mogelijk om een pakket op maat, met afwijkende eigenschappen, te bestellen. Hiervoor neemt u best contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voor welk Reseller hostingpakket u ook kiest, u bent steeds zeker van een kwaliteitsvolle service zonder verborgen kosten en ieder pakket geniet van dezelfde sterke support.

Overzicht Reseller PHP/HTML pakketten

Pakket SRH1 SRH2 SRH3 SRH4 SRH5 SRH6
WebruimteKlik hier voor meer informatie over "Webruimte" 1Gb 5Gb 10Gb 20Gb 40Gb 90Gb
Dataverkeer (per maand) Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
FTP Accounts 50 50 100 100 500 500
MySQL DatabasesKlik hier voor meer informatie over "MySQL Databases" 50 50 100 100 500 500
Aantal mailboxenKlik hier voor meer informatie over "Aantal mailboxen" Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Aantal mailinglists Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Max. aantal domeinnamen * Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Gratis domeinnaam ** Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen
Prijs per maand € 12,00 € 24,50 € 32,75 € 45,25 € 91,50 € 179,00
Prijs per jaar € 144 € 294 € 393 € 543 € 1098 € 2148
             

Volledig overzicht met alle inbegrepen opties weergeven.

* Aan ieder pakket kan u meerdere domeinnamen koppelen. Het maximaal aantal staat hier weergegeven.
** Gratis domeinnaam enkel geldig voor één domeinnaam (.be .com .info .net .org .us .nl .de .eu of .biz) zo lang u klant blijft.

Gratis inbegrepen


Waarom zou ik een pakket nemen bij SYGMANET en niet bij bedrijf X ?

Onze Reseller PHP/HTML webhosting pakketten worden aangeboden op servers van topkwaliteit en zijn gelocaliseerd in ons datacentrum te Brussel (België). Daar zijn ze voorzien van meerdere snelle verbindingen en hierdoor, maar ook omdat SYGMANET het aantal reseller klanten per server beperkt, is de laadtijd van uw website optimaal.
Bovendien is SYGMANET 24 uur per dag bereikbaar op haar noodnummer. Ook op zaterdag, zondag en feestdagen.

Wat onze klanten zeggen...

  • Ludo C.: Bedankt voor de snelle hulp en ondersteuning! Ik werd aangenaam verrast dat er nog mensen zijn die in het weekend support blijven geven! Ik zal sygmanet zeker aanraden bij kennissen. Bedankt.
  • Steven L.: Mijn complimenten voor de goede service. Snel, efficiënt het probleem verholpen. In het verleden kwamen we dikwijls wat anders tegen. Sygmanet levert kwaliteit!
  • Ellen S.: Het is leuk zaken doen met sygmanet. Ze kijken niet naar standaard uren en leveren steeds kwaliteitsvolle service. En support is gratis!
  • Vincent C.: Uitstekende service, heel snel en veilig en tot op heden is nog geen enkele van onze domeinnamen ooit offline geweest. Bedankt SYGMANET.
  • Pieter M.: Alles wat we van een hosting verwachten werd mogelijk gemaakt. Zeer tevreden klant. Aan te raden!
  • Jeroen V.: Ik ben nog maar pas klant maar ben zeer goed te spreken over de service en snelheid. Alles loopt als een trein, ik had niet beter durven dromen. Bedankt.
  • Wim O.: Een tevreden klant, dat ben ik zeker. Als iemand me vraagt welke hosting te nemen zeg ik resoluut: SYGMANET.
  • Jelle W.: Intussen ruim 4 jaar klant en mijn website is nog nooit offline geweest. Dit is pas een service! Zo zie je maar, het hoeft niet altijd duur te zijn.
  • Sander L.: Onlangs werd mijn website gehackt, in het midden van de nacht. Ik nam contact op met sygmanet en ze maken er absoluut geen probleem van om je 's nachts te helpen. Sterker nog, ze rekenen zulke dingen niet eens aan.
  • Vincent G.: Prima en snelle service! Altijd bereikbaar voor vragen, hulp of advies.

Tevredenheidsgarantie, 100% terugbetaald!

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zal zijn met het PHP/HTML webhosting pakket en bieden u daarom een 30 dagen tevredenheidsgarantie. Dit maakt het voor u eenvoudiger om het uit te proberen want als u toch niet tevreden zou zijn, dan betalen wij het volledige bestedingsbedrag terug op uw bankrekening! Meer informatie...

Welk pakket heb ik nodig?

Heeft u moeilijkheden bij het kiezen van een pakket? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe kan ik klant worden?

Om klant te worden volstaat het om bovenaan, in het overzicht, op de knop "Bestel!" te klikken en het bestelformulier verder af te ronden. Gaat uw voorkeur uit naar een meer persoonlijke aanpak, dan kan u uw bestelling ook telefonisch plaatsen of via onze online live chat.